FAQ

Vi i hele Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer.
Det koster 105 kr. pr. levering, dog er fragten gratis ved køb over 600kr.

Vi leverer med Økoskabet tirsdag. Falder onsdagen på en helligdag levere vi nærmeste hverdag. Du vil altid modtage information om ændringer i dine leveringer.
Du skal bestille senest klokken 23.59 søndag aften for levering følgende tirsdag.

Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke en abonnementløsning, men arbejder på sagen.

Du åbner glasset nemt ved at trække i gummiringen.

Vores retter på glas er bedst før 4 mdr. fra produktionsdato. Informationen findes på glasset.
Spiser du ikke hele retten ved åbning, kan maden holde sig 3-4 dage efter åbning.
Opbevaring skal altid ske ved 0-5 C°

Læs under genbrug . Her finder du vores tanker, sorteringsguide og ideer mht. emballagen. Vi bruger fortrinsvis genanvendelig eller genbrugt emballage.

Under fanen ”vores mad” kan du finde netop den kategori, som passer dig bedst. Du kan altid se under produkterne om de indeholder allergener.

Vores hovedretter er indholdet 715 gram, nok til 2-3 couverter. Alt efter det tilbehør du spiser til. Vores supper indeholder 410 gram, nok til 2.3 couverter. Vores desserter er 80-100 gram, beregnet til 1 couvert.

Vi anbefaler, at du opvarmer retten i en gryde, ved mellem varme eller varmer i mircoovn. Vær opmærksom på at løsne låget inden glasset sættes i mikroovn.

Du kan læse mere om vores betingelser her.

EU’s direktiv PSD2 introducerer forskellige nye krav, som skal forbedre forbrugernes rettigheder og mindske onlinesvindel. Et centralt element i PSD2 er indførelsen af yderligere SCA-autentifikation (stærk kundeautentifikation) for alle onlinetransaktioner, som forbrugerne foretager.
I forhold til online kortbetalinger betyder det, at vi skal anvende autentifikation med 3D Secure for Visa- og Mastercard-betalinger eller en tilsvarende løsning for andre kredit- og debetkort.
Autentifikation med 3D Secure analyserer transaktionsdetaljerne for at sikre, at købet foretages af den pågældende forbruger og ikke af en svindler. Det betyder, at forbrugeren indimellem vil blive bedt om at dokumentere sin identitet, f.eks. ved at indtaste en kode, som tilsendes via SMS. Dette anvendes allerede i dag, men med SCA bliver det til et standardkrav i hele Europa.
Du kan læse mere om det på Nets hjemmeside her.