Grundfilosofi

Se videoen om vores tanker om kvalitet!

Det er vigtigt for os, at vi spiser det bedste. Vi arbejder kun med naturlige og udvalgte ingredienser, der smager rigtigt og af meget.

Vi tror på, at en stor del af vores sundhed kommer fra mad uden brug af tilsætningsstoffer. Når mad smager af mere, spiser vi mindre. Når nydelsen er større, bliver vi gladere.

Vi arbejder økologisk, med dyrevelfærd og bruger kun kød, der smager af meget, så vi kan reducere forbruget. Målrettet fokus med bæredygtighed, miljø og mindre madspild.Mad skal være helt ærligt – og vi vil lave det bedste!

Rigtigt håndværk

Din mad lavet af rigtige kokke med fortid på stjernerestauranter.  MattssonNielsen er mad med omhu og omtanke, så al smag og konsistens kommer til udtryk.
Vi er stolte af vores håndværk og glæden ved at lave maden rigtigt.Vores mad laves med grundighed, tålmodighed og de bedste råvarer. Fordi vi vil løfte madkvaliteten.

Vi bruger ikke tilsætningsstoffer, kun varmen ved tilberedning. Kulde ved nedkølingen, samt emballering på glas, som sørger for den lange holdbarhed. Mad skal laves rigtigt fra bunden og du kan smage forskellen.

Særligt udvalgt til dig

Selv om du har travlt, og ikke altid har tiden til at købe ind og lave mad, skal du og din familie stadig have noget godt at spise.

Vi har valgt de bedste råvarer, med fokus på dyrevelfærd, økologi og smagen.

Du skal kun varme og anrette, vi har gjort resten.

Levering er lige til døren. Ingen indkøb, ingen madspild og mere overskud. 

Smagfuldt, delikat, og gennemtænkt.

 Mere tid til at spise og nyde sammen!

Besøg vores webshop