Jazz is played from the heart. You can even live by it. Always love it.

- Louis Armstrong

Food should be made from the heart. You can even live by it. Always love it.

- MattssonNielsen

Mere smag uden tilsætning

Sjælen i Heat N’ Eat, er at udvælge de rigtige råvarer.

Vi har en markant holdning til vores råvare. Vi mener, at vejen til
sundere mad, starter med smag og minimal tilsætning. Vi har fokus på økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Alt vores mad indeholder en eller flere råvarer, som har en stærk profil og historie med sig. Vi har et ønske om udelukkende at lave mad, hvor vi kender producenterne. Vi er i løbende dialog med leverandørene, for at
bevare og højne kvaliteten.

Mad skal være en nydelse! Vores glæde og kærlighed ved mad, der smager af noget, deler vi helst med dig.

Teknik & Håndværk

Heat'N’ Eat er emballeret på glas, og benytter henkogningsteknikken, som
giver os den lange holdbarhed helt uden konserveringsmidler.

Vi udnytter varmen ved tilberedningen, og efter hurtig nedkøling opnåes et
vaccum, som holder låget helt tæt. Herefter er holdbarheden lang uden kvalitetforringelse.

Vores mad er lavet med respekt for oprindelighed, og råvarernes køkkentekniske egenskaber.

Godt håndværk kan smages!

Historie

Teknikken bag henkogning er over 200 år gammel. Den blev opfundet af Nicolas Appert (1749-1841), som var kok og konditor. 

I starten af 1800 tallet udviklede han konserveringsmetoden. Historien lyder at opfindelsen vandt en konkurrence udskrevet af Napoleon for at forbedre fødvarekvaliteten i militæret. 

Med opvarmning og lufttætte beholdere skabte han en simpel men fantastisk måde at opbevare mad på.

Jazz

Vores mad er lavet med stor respekt for råvarene, smag, kvalitet og vores kærlighed til madJazz.

Retterne har numrer som relaterer til mennesker i Jazz universet. Ved at scanne QR koden på glasset, kan du se alt om, din mad, serveringsforslag samt forslag til drikke, og selvfølgelig hvilken type jazz, der er i din mad.

Jazz er livets krydderi.